Portfolio


Rebuilt Deck with Privacy Fence & Pergola

This home in the Beacon Hill neighborhood of Seattle, WA got a backyard makeover with a new deck, privacy fence, gated side entrance, and custom pergola.

A custom-built privacy fence and front gate bring style and seclusion.
The view from the entrance shows the privacy fence, railing, and porch steps.
A side angle shows the wooden lattice adorning the bottom edge of the porch.
Porch furniture turn the covered section of the porch into an extended living space.
A custom back patio features a privacy fence and canopy.

Master Bedroom & Bathroom Remodel

This master bed and bath remodel added style and function to this Tacoma home.

Before: An awkwardly placed corner in the master bedroom does little for the space of the room.
After: A sliding glass door and a wood panel with a geometric design bring a contemporary style to this master bedroom.
The shower features intricate tiling work and multiple shower heads, while the vanity includes extended counter and storage space.
The shower is stylish and utilitarian, while laminate flooring, a custom vanity, and a bidet complete the space.
Multiple shower heads and detailed tiling work with various shapes, colors, and textures give this shower versatility and a modern look.

Modern Kitchen Remodel with Cutom Bar Seating

A modern kitchen remodel expanded the seating and brought light and space in this Seattle home.

A mid-century-style kitchen has wood cabinets and floors, vinyl counter tops, and dim lighting.
The old kitchen was dark and lifeless, with no room to host and no direct line of sight to the adjacent dining room.
A mid-century-style kitchen with laminate countertops, wood cupboards, and white sinks and appliances.
The old kitchen layout was closed off and aged, reducing the usable space of the room and keeping the house in the past.
A newly renovated kitchen is bright and open with ample counterspace, floating shelves, and recessed lighting.
A newly renovated kitchen features open shelving, white cabinets and counters, and a deep bucket sink.
White cabinets, floating shelves, a textured backdrop, and recessed lighting give this kitchen cozy, yet modern feel.
A renovated kitchen with light wood floors, white counters and cupboards, and stainless steel appliances.
New appliances add a modern look while extending the usable space on both sides of the kitCuchen.

Custom Rooftop Patio Covering

A custom rooftop with recessed lighting makes this second-story patio enjoyable year-round.

Before and after images show the covered rooftop patio with recessed lighting.
The addition of a covered rooftop veranda creates an extra space that can be enjoyed year-round.
A custom ceiling and recessed lighting blur the lines between the interior and exterior space.

2Bd/2Ba Penthouse Apartment Renovation

This north Tacoma penthouse apartment got a complete makeover with a kitchen remodel, two bathroom remodels, and new flooring throughout.


Wooden Deck Rebuild

This authentic log cabin got a fresh update just in time for summer with a rebuilt back deck and staircase

A renovated back deck with a custom-built railing and stairs is the perfect addition for a cozy log cabin in the woods.

Covered Hot Tub Patio

A wall and closed door of a wooden outdoor cabana stand atop a cinderblock retaining wall.
An outdoor porch and cabana made of wood planking sits against metal siding with three windows and houses a hot tub and towel rack.
This covered patio addition with side door entry is the ideal space to enjoy a private soak in a hot tub year-round.
The side door of the wooden outdoor cabana stands ajar, the corner of the covered hot tub in the foreground.

Custom Kitchen Remodel

Custom tile work creates an eclectic feel in this newly renovated kitchen.
With two cabinets and a floating shelf, this kitchen features ample storage in a small space.
A wall-mounted pan rack provides easily accessible storage.
New cabinets, floating shelves, and tile work bring new life to an outdated kitchen.

Tiny Bathroom Transformation

Before: The original bathroom didn’t use the small space efficiently.
Before: There was little space to move around or store essentials.
Before: Placing a shower and tub at the entrance also created a narrow hallway.
We didn’t like that …
… so we changed the layout.
After: The renovated bathroom moved the bathtub to the back of the room and created more usable space.
After: New tiling and facilities also updated the look of this bathroom, creating a comfortable and modern space.

Laundry Room Remodel